Снимка Фейсбук Debenhams Estonia12 000 служители по всяка вероятност ще загубят

...
Снимка Фейсбук Debenhams Estonia12 000 служители по всяка вероятност ще загубят
Коментари Харесай

Магазините Debenhams ще бъдат затворени, хиляди остават без работа

Снимка Фейсбук Debenhams Estonia

12 000 чиновници по всяка възможност ще изгубят работата си със прекъсването на търговията на 124-те магазина от веригата Debenhams. Магазините ще бъдат затворени след неуспеха на последните старания за спасяването на комерсиалната верига, съобщи Би Би Си, представена от

Синдик влезе в Debenhams през април. Надеждите за спасяването на компанията бяха прекършени, откакто последният останал вероятен покупател - JD Sports - се отдръпна.

Служителите на Debenhams са научили новината тази заран.

Трудно е да се каже дали има връщане обратно за 242-годишната компания, в която за повторно влиза синдик, който в този момент е подготвен да стартира ликвидацията ѝ.

Новината за краха на Debenhams идва часове, откакто стана ясно, че синдик влиза и в притежателя на Topshop - Arcadia. 13 хиляди души може да изгубят работата си. Има догатки, че отдръпването на JD Sports от наддаването за Debenhams е обвързвано точно с това, тъй като Arcadia е най-големият концесионен оператор в Debenhams.

Debenhams е английски мултинационален търговец на дребно, опериращ универсални магазини в Обединеното кралство и Дания, с франчайз магазини в други страни. Компанията е учредена през 1778 година като обособен магазин в Лондон.

 

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР